4/4/13

"Θάλασσα τραγουδισμένη"

Πλημμύρισε κόσμο, τραγούδια και χρώματα το Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, την Κυριακή το βράδυ στην παράσταση «Θάλασσα τραγουδισμένη» που είχε εμπνευστεί και συνθέσει η φιλόλογος-συγγραφέας Μαρία Παναγιωτακοπούλου.
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας, με το πολυμελές χορευτικό του τμήμα, πρόσφερε στο κοινό της πόλης μια μοναδική βραδιά! Τραγούδια, παραδοσιακά και σύγχρονα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδόθηκαν εκπληκτικά από την ορχήστρα του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου με την επιμέλεια του συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου ενώ οι εκπληκτικές φωνές της Δώρας Πετρίδη, της Έλενας Παπαδημητρίου και του Θοδωρή Νικολάου "ταξίδεψαν" το κοινό.
Ένα κοινό, που κατέκλυσε κάθε γωνιά του συνεδριακού και δε σταμάτησε ούτε στιγμή να αποθεώνει τους συντελεστές. Το Χορευτικό των Δασκάλων, των "Εν Πάτραις Κεφαλλήνων" και των Διοικητικών Υπαλλήλων ΤΕΙ Πάτρας, τρία άρτια, από κάθε πλευρά χορευτικά σχήματα, με τον ταλαντούχο δάσκαλό τους Κώστα Σουλτανά "διαφημίζουν" την πόλη μας σε κάθε γωνιά της χώρας και στο εξωτερικό.
Η κυριακάτικη βραδιά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά! Και στο "πρόσωπο" αυτών, το χαμόγελο: "Το Χαμόγελο του Παιδιού"! Με απόφαση των δασκάλων, τα έσοδα διατέθηκαν εκεί. Γιατί εκεί πιάνουν πάντα τόπο. Γιατί κάθε παιδικό χαμόγελο το αξίζει!Δεν υπάρχουν σχόλια: